Συχνές Ερωτήσεις

Απαιτείται να δημιουργήσω λογαριασμό για να πραγματοποιήσω μία παραγγελία;

Όχι. Η δημιουργία λογαριασμού δεν είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση αγοράς. Μπορείτε να προσθέσετε το προϊόν / προϊόντα που επιθυμείτε στο Καλάθι Αγορών και να πραγματοποιήσετε την αγορά σας επιλέγοντας την ένδειξη Ταμείο.

Με ποιο τρόπο μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να προβείτε στην αγορά προϊόντος / προϊόντων από την ιστοσελίδα μας www.grecoplus.gr με 3 τρόπους.
1. Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα
2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή αποδεικτικού κατάθεσης μέσω email στο info@grecoplus.gr με αναφορά στο Θέμα email τον αριθμό της παραγγελίας σας / ή και στα στοιχεία σας.
3. Αντικαταβολή

Ποια τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας μου;

Τα έξοδα αποστολής είναι το ποσό που χρεώνεσαι για να αποσταλεί η παραγγελία σου από την εταιρεία Ταχυμεταφορών. Το ποσό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποσότητα τεμαχίων και τον όγκο που αυτά καταλαμβάνουν. Τα έξοδα αποστολής μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Για Ηπειρωτική Ελλάδα είναι 2,95€ για κιλά από 0-20 Kg.

Για νησιωτική είναι 2,95€ για κιλά από 0-20 Kg.

Ποια τα έξοδα της αντικαταβολής για την παράδοση της παραγγελίας μου;

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1.95€.

Με ποιο τρόπο λαμβάνω την Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο της αγοράς μου;

Το παραστατικό σου της αγοράς (Απόδειξη Λιανικής ή Τιμολόγιο) του προϊόντος αποστέλλεται στο email που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αποθηκεύσετε το παραστατικό και καθώς να το βρείτε ανά πάσα στιγμή στο email σας. Μόλις η επεξεργασία της παραγγελίας σας έχει ολοκληρωθεί από την επιχείρησης Grecoplus.gr, εκδίδεται το αποδεικτικό μεταφοράς (voucher) με τον αριθμό αποστολής (τον οποίο λαμβάνετε στο email σας και ταυτόχρονα λαμβάνετε και το αντίστοιχο παραστατικό (απόδειξη / τιμολόγιο) στο email σας.

Επίσης το παραστατικό αγοράς εκτός απο τη λήψη στο email σας υπάρχει και σε κάθε πακέτο – αποστολή που λαμβάνετε.

Πως μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν ή ολόκληρη την παραγγελία μου;

Αν θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το κάνετε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία το έχετε παραλάβει, δηλαδή να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί / αλλοιωθεί το προϊόν. Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14  ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το www.grecoplus.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής βαρύνουν εσάς, ενώ η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση στη Δήλωση Υπαναχώρησης η οποία βρίσκεται στη πίσω μεριά της απόδειξης που λάβατε μαζί με τη παραγγελία σας.

Για κάθε επιστροφή μην ξεχνάτε να ενημερώσετε την εταιρεία για την πρόθεσή σας (εντός του προαναφερθέντος διαστήματος των 14 ημερών) καθώς και να έχετε μέσα στη συσκευασία τη Δήλωση Υπαναχώρησης Προϊόντων Πωληθέντων από Απόσταση.