Τι να Κάνεις με τα Leftovers του Πάσχα – Χρήσιμες Ιδέες με Άρωμα Grecoplus
🥗 1. Σαλάτα με Βραστά Αυγά – Το Υγιεινό Ρεσάλτο
Έμειναν αυγά; Δεν πειράζει! Κόψ’ τα σε φέτες, ρίξε λίγη ρόκα ή μαρούλι, ντοματίνια, και φτιάξε ένα δροσερό dressing με ελαιόλαδο, ξύδι, μουστάρδα και λίγο μέλι. Για τέλειο σερβίρισμα (και στυλ), βάλε ελαιόλαδο στο ECOCO γυάλινο δοχείο λαδιού-ξιδιού E1809, 600ml, γκρι – γιατί ακόμα και μια σαλάτα αξίζει το design της!
➕ Προϊόν Spotlight:
ECOCO γυάλινο δοχείο λαδιού-ξιδιού E1809
🍫 2. Τσουρέκι + Μερέντα = Επική Απόλαυση
Το τσουρέκι που περίσσεψε δεν πάει ποτέ χαμένο. Κόψ’ το σε φέτες, άλειψε με λίγη μερέντα (ή φτιάξε και mini “τσουρεκομπρουσκέτες” με φράουλες) και σέρβιρε σαν γλυκό σνακ ή πρωινό. Με το ERGO CHEF κεραμικό μαχαίρι κουζίνας CG201, 10cm, πράσινο κόβεις εύκολα, γρήγορα και… εντυπωσιακά.
➕ Προϊόν Spotlight:
ERGO CHEF κεραμικό μαχαίρι κουζίνας CG201
🍟🥖 3. Πατάτες Τηγανιτές με Αρνάκι – Comfort Food από τα Παλιά
Μην πετάξεις ούτε το τελευταίο κομμάτι αρνιού. Κόψ’ το σε κυβάκια, ανακάτεψέ το με πατατούλες τηγανιτές και λίγα μυρωδικά, και ξαναζέστανέ τα όλα μαζί στη φριτέζα αέρος BRUNO BRN-0194, 8lt, 1800W, Inox-Μαύρη για τραγανό αποτέλεσμα χωρίς τύψεις. Είναι σαν… πασχαλινό street food από το μέλλον!
➕ Προϊόν Spotlight:
BRUNO BRN-0194, Φριτέζα Αέρος 8lt
🎉 Bonus: Κάνε Leftover Party!
Αν έχεις μικρά μπολ, βάλε τις δημιουργίες σου σε ξεχωριστά “tapas” πιάτα και κάλεσε φίλους για ένα Leftover Party. Όλοι θα φέρουν κάτι από το δικό τους… ψυγείο!




